.RECEPT & MAT,  asiatiskt,  äta ute

Wave Sushi Östhammar

Vi har fått en ny sushirestaurang här i stan. Mitt under rasande Coronapandimi började så läckra rätter dyka upp på Instagram. (Så duktiga på marknadsföring och rätt foton, stort plus). Blev ju sååå sugen att testa och för mina hemmapojkar (make och yngsta sonen) som inte äter rå fisk så fanns det faktiskt lite annat också. Inte så svåra att övertala eftersom både dumplings och kycklingspett finns på menyn.

Hur söt är inte deras logga? En bläckfisk! Helt nyrenoverad restaurang med kök. Här fanns förut stadens thaibutik men har nu flyttat till gamla posten och även de öppnat restaurang. Har inte testat den ännu men det lär vi göra. Om man säger så här. Det finns inte så många restauranger i vår lilla stad! Och när folk ber en om att tipsa så kanske det är dags för att besöka och testa! Brukar uppskattas här på bloggen med restaurangtips.

Fräsch disk där man ser alla ingredienser. Plus att de har handskar, i dessa coronatider hade jag även gett pluspoäng för munskydd eftersom de står och pratar med varandra. Det är ändå råa ingredienser.

Spartanskt inrett och vi valde att ta med maten hem så klart för att avnjutas på vår inglasade altan.

Killarna delade på spetten och dumplingen. Jag valde en mellan portion, 10-bitar.

Tyvärr föll inte kycklingspettan dem i smaken. Tyckte de var alldeles för “slemmiga”, de trodde att de skulle vara lite torrare.

Däremot lovordade de dumplingen, nästan så att jag blev lite avis, jag gör ju alltid mina ;) Recept HÄR! & HÄR!

Wave Sushi Östhammar Wave Sushi Östhammar

Min mixvar jättevacker och god, dock så kan jag bara inte äta bläckfisk! Har provat ett par gånger men förstår mig inte p vad som är så fantastiskt och gott? Ingen smak och ett evigt tuggandes!! Nä den går bort. Men California roll, crunch roll och den med Philadelphiaost var så goda och som vanligt det klassiska med lax, räka, avokado.Wave Sushi Östhammar

Andra gången vi hämtade valde jag bort bläckfisken och det var såååååå himla gott igen! Så mitt tips om ni är i Östhammar eller runt knuten, ett besök hos Wave Sushi är ett måste! (Nope är inte sponsrad som vanligt.) malmburgare_poangmalmburgare_poangmalmburgare_poang 3½ starka malmburgare av 5 möjliga.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *