LIVET

Tjuvad semestervecka

Asså vilket väder!!!! Vem vill sitta inne när man har möjlighet att vara utomhus och njuta av sommaren sista (??) dagar!

Förra veckan hade jag barnbarnet här på sin sista sommarlovsvecka. Jag tjuvade och hade semester jag med om nu kallar det så när man frilansar? (Jag letar, söker i stort sett varje dag efter olika uppdrag. Ingenting trillar in gratis om man säger så.)

MEN En ynnest att hänga med honom och få vara delaktigt i allt det där roliga som kanske själv missade när man var liten. För vem får snorkla i SPA-badet, leka programledare i SVTs ny barnprogram, äta glass i stora lass, åka cab, lära sig spela kul osv? Jag blir själv avundsjuk ;)

Tjuvad semestervecka

Måste vara den bästa matbilden?

Vi käkade glass nere på Pirens Café & Gästhamn här i Östhammar. Ett nytt ställe som dök upp i fjol. Jättegoda glassar!

Vad sägs om morotskaka och lakritspuck? V tog bubbelgum, hallonsorbé och cheesecake.

Alltid kul att laga mat till detta matmonster som äter som ene vuxen karl snart! Växer på längden så att det knakar.

Mata fiskarnas är V´s jobb när han är här.

Hälsade på gammel-mormor (barnbarnets, min mor) på Coronaavstånd. Det var läääänge sedan de hade setts.

Tvillingbror min var där och vi visade V runt i våra gamla hoods. Lekstugan på berget, kojan, skogen där vi lekte indianer & cowboys….

 

Sedan spelade vi in film, eller serie rättare sagt. Barnprogram! Så kul att se att han gillar att vara en programledare.

Spela kula, hur kul? :)

Och så här nära var jag att få ett jobb i en sjukt bra humorserie i förra veckan. Blev tillfrågad om ett inhopp snabbt. Castingen och den ena regissörer sa ja efter att de sett min selftape men den andra regissören backad och ville ha någon som hen jobbat med förut….. Jaja! Sån är branschen tyvärr! Men himla glad att lilla jag blev tillfrågad! I fredags var jag iväg på ett uppdrag iaf som lite plåster på såret. Dock ingen biroll i ett avsnitt men ändå tillbaka framför kameran där jag trivs och mår som bäst. Så skönt efter denna jäkla sommar då jag dedikerade hela mitt liv åt en annan arbetsplats. Jag funkar inte då, måste ha mina olika delar för att må som bäst och ha ork till löpning, träning, yoga, vila och återhämtning. Försöker ta igen mig nu lite efter sommaren. Tänka lite mer på mig själv och min kropp och själ. Tänkte orka i ett par år till. Många som påmint mig om detta under vår & sommar att inte jobba ihjäl mig.

Så glad att sommaren ger mig lite frist och får njuta av varma strålar och att jag orkar ta tag i löpning och handstående igen. Här hemma har projekten avlöst varandra men det tar vi i ett senare inlägg. Nu ska jag njuta av den svenska sommaren en stund. Problemet är att om jag sätter mig ner en stund så känner jag mig lat ;) Ska jobba på det mindsetet under hösten. Att “lagom” är bäst.

Fridens!

Share Button
0

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *