.RECEPT & MAT,  grillat/tillbehör,  kött

Grillad oxfilé med trädgårdens skörd

Ännu så grillar ni väl? Vi grillar året runt och här kommer bara ett tips till något väldigt gott! Skördetider i trädgården nu och jag förkokar färskpotatis och rödbetor innan jag steker upp dem i stora grillpannan ute. Lite grillost på sidan och när allt är klart grillas oxfilén på kolgrillen.

Gör en spegel av rödvinssås. Lägg upp grillosten ringla över honung och strö över lite rostade solrosfrön. Magiskt gott med rödbetorna. På med potatisen och oxfilén och avsluta med lite ätbara blomster. Krasse är vackert.

Grillad oxfilé med trädgårdens skörd

Grillad oxfilé med trädgårdens skörd

Gör nu detta redan i helgen! Regnar det finns det paraply!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *