Fredagslistan

Fredagsbabbel V 36

Hej hej hallå!

Fredag igen och veckan gick i ett huj! Satt och tänkte först men vad har jag gjort denna vecka??? Kom på att vi faktiskt drog till hotell Havsbaden och turade till Åland måndag till tisdag.

 

Lovar att snickra ihop ett inlägg därifrån kanske redan ikväll eller så. Vi hade det så underbart gott! Har ju börjat fira in att jag fyller 50 i oktober! Femtio! Nyss var jag trettio nygift och småbarnsmamma med ett pinfärskt jobb på Upplandsblomman. Tänk om jag visste då hur mycket vatten som skulle rinna under broarna. Jag har haft 20 fantastiska år! (Himmel så länge det låter) och alla barnen är jag så stolta över som vuxit upp och valt sina egna vägar. Och ett älskat barnbarn (än så länge).

Låter nostalgisk men nu när man är medelålders så börjar man se tillbaka på livet. En liten summering blir det varje dag nu, måste höra till åldern och jag önskar så att jag varit så klok som nu när jag varit ung, tänk vad lätt det hade varit. Men det är väl det som är charmen och meningen med livet att hela tiden utvecklas… Det är underbart att se på barnen och lyssna på deras tal och hur de tycker, tänker och agerar.

Om 1½ år har jag bara myndiga vuxna barn. Det är svårt att ta in i bland, så stort. Jag saknar ju fortfarande att vara mamma till småbarn. Att helt och fullt gå upp och in i deras vardag. Men som sagt att få låna barnbarnet är ljuvligt. ♥

Nåväl, nu ska vi inte bli för gråtmilda och nostalgiska här.

Skoj efter runstreak.

Fredagsbabbel V 36

Morgonpromenad.

Tabatachallange i hemmagymmet (kolla min story på instagram).

Över till resten av veckan, vi kör på med vår runstreak, idag blir det nummer 19. Jag älskar utmaningar och har själv kört igång en liten egen. Varje morgon går jag en liten promenad, går iväg samtidigt som sonen går till bussen till gymnasiet. Förr gick jag 5 km och det tog ca timmen. Men nu ser ni har tanten dragit ned till 3 km på knappa halvtimmen och sedan kör ja ett tabatapass på 20 minuter när jag kommer hem och är färdigtränad vid nio. Nu kommer jag att jobba vissa dagar på olika uppdrag, men grundtanken vid hemmajobb är just denna.

Annars får jag ta det på eftermiddagen eller kvällen som med runstreaken. Allt går om man bara vill! Och jag vill gå stark in mot hösten och mörkare tider och sätta bra rutiner som är bra för mig! Skriv gärna hur dina rutiner ser ut i en kommentar nedan. Blir så glad då ni delar med er.

Förra helgens mat! Grillat och skördefest från trädgårdens skafferi. Underbart! I helgen ska jag skörda tomater och bönor som ska torkas inför kommande höst och vinter. Tänkte “soltorka” tomaterna och lägga in i vitlök kryddörter och en god olja.

Vackra Ingrid Bergman ♥

Sneak peek precis på vad vi gjorde förra helgen! Vi kom hem från SPA- dagarna och fixade klart! Idag åker vi till IKEA för att köpa hem lite mer för att få klart vardagsrummet! Eller klart och klart vi har gjort slag i saken att göra en till sak i vårt vardagsrum så att vi blir så där helnöjda! Vi renoverar ju just nu inför pensionen. Haha! Sant, vi säger så hela tiden för här ska vi bo till dödagar. Eller om världen blir pandemifri kan det hända att vi säljer och köper oss något mindre än denna villa på 200 kvm. Ett litet torp på landet och sedan reser vi jorden runt! Det är ju fredag, då får man drömma! Och  inlägg kommer på detta som vanligt! Ska bara beta av vår Skåne roadtrip först! Tror jag har typ fem inlägg kvar. Ni missar väl inte HÄR hittar ni de jag skrivit hittills.

Dags att ta tag i dagen, härligt med träningsvärk och snart en tur med livets själsfrände för shopping och sedan date:ar vi nog vår yngsta son över en burgare hos vår äldsta son. Det gäller att ta ett par flugor åt gången.

Trevlig helg! Har faktiskt preppat ett par inlägg som kommer per automatik här i helgen!

Fridens! Och ta hand om varandra och lova att lev lite för bövelen!

 

 

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *