Frösön,  RESOR & SEMESTER,  Sverige

Frösö park hotell

Frösö park hotell

Innan jag fyllde 50 hade vi bokat en natt på Frösö park hotell på Frösö. Vilket härligt hotell! Stort, fräscht och med otroligt trevligt bemötande från en trevlig personal.

Vi kom straxt innan 15:00 och fick sätta oss ned i den stora lobbyn och serverades kaffe och choklad i väntan på vårt rum skulle bli färdigt. Det gjorde vi så gärna och insöp hotellets atmosfär. Här fanns en blandning av businessfolk och löparklädda sportisar. För här på Frösö har de anläggningar som heter duga och här tränas det mycket.

Frösö park har en intressant historia då det varit en militär anläggning som nu är omgjort till hotell, arena och sportcamp. Hotellet rymmer Sveriges största hotellgym och runt knuten har man en underbar natur och möjlighet till traillöpning, skidåkning och cykel. Inte konstigt att eliten tränar här i denna vackra orörda miljö. Faktiskt kan Frösö tillskrivas som min och makens favorits bland löprundor i detta nu.

Läs mer HÄR om Frösö park. Och håll i hatten! Här kommer ett megainlägg med foton. Enjoy!

Frösö park hotell Frösö park hotell

Tips! På min Instagram unforgettable.ann hittar ni alltid i mina sparade händelser när jag går in i ett hotellrum för första gången och en massa annat så klart! Helt ofiltrerat såklart! Blir så glad om ni följer där också så klart, uppdaterar den oftare än oftast Med allt och ingenting. HÄR direktlänk.

Överraskad av makens bröders familjer med prosecco och charkbricka! Magiskt gott!

Frösö park hotell  

Magisk utsikt över Storsjön. Finaste utsikten hittills på ett svensk hotell! Har du tips på andra SPA-hotell med fantastisk utsikt? Tipsa gärna!

Efter att installerat oss på rummet och skålat i bubbel var det dags för SPA!

SPA avdelningen

Frösö park hotell

Så fint med dessa skyltar och tips på hur länge man “bör” stanna på stället. Vi hade tyvärr ont om tid då middag var bokad till 18:00 men nästa gång! DÅ…

Vaken gillade jag och detta blev det första av ett par kallbad denna HELG! Och jag är så sugen på att fortsätta! Kallbad vilken härlig grej, känner att man lever och får igång alla sinnen.

Restaurang Kava

Frösö park hotell

Innan förrätt fick vi in så gott rödbetsbröd med en röra tapenadslik, med oliver och frön.

Jag valde BISTRONS SKAGEN skagenröra med grönsaker & fröknäcke.

 Frösö park hotell

Maken tog JILLIES CHARK Lokala delikatesser serveras med fröknäcke, syrade grönsaker & egen marmelad.

Till huvudrätt valde vi båda GRILLAD ENTRECOTE  med grönsaker och potatis.

Brownies med halloncouli & limegrädde avlutade vår trevliga middag.

Frösö park hotell

Tänk att få vakna upp med denna utsikt!

Hotellfrukost

Bra ordnat med frukosten. Vi väntade en stund och det var knappt några människor kvar. Gott och toppen med de belgiska våfflorna som man gräddade själv. Yummi!

Trailspåret

Efter frukost var vi sugna på att testa den omtalade trailrundan om 6 km.

Det finns en hinderbana på baksidan av hotellet om man känner för det. Vi joggade förbi.

Det är bra skyltat detta spår men biten mellan hotell och ned till spåret fick vi gissa oss till . Men vi hittade direkt man springer bara rakt ned förbi sportcamps området .

Hur vackert? Storsjön.

Gym

På Frösö park hotell hittar man Sveriges största hotellgym!

Ingen i gymmet och vi testade några maskiner efter löpningen och spritade av allt efteråt så klart! Överhuvud taget så kändes det väldigt bra ordnat under vistelsen i dessa coronatider.

Efter 12:00 (hade förlängt utcheckningen) så var det dags att ta farväl av detta fantastiska hotell för denna gång! Vi ger Frösö park hotell de varmaste rekommendationerna! (Nope, inte sponsrade eller samarbete denna gång heller. Bara min ärliga recension).

Phu! Orkade ni scrolla ända ner hit? ;) Fortsätt att hålla i hatten för detta är bara början på vår Jämtlandstripp! I nästa inlägg anländer vi en otroligt vacker ställe och barnen joinar oss. Don´t miss!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *