Fredagslistan

Fredagsbabbel V 42

Hej hej hallååååååå!

Längesedan jag babblade på en fredag och kände att det var dags nu! Dagarna bara rullar på och jag jobbar och står i med mitt. Så välsignad med jobb framför kameran nu så att man får nypa sig o armen. Men engagemang går upp och ner som en bergochdalbana men just nu är det kul med alla jobb som trillar in. Vissa söker jag inte ens utan blir kontaktad och får casta mig här hemma med selftape som första skede.

Tacksamhet är veckans ord med andra ord.

Fredagsbabbel V 42

Måste bara visa de vackra blombuketterna jag fick via blombud när jag kom hen från Jämtland. Så vackra!

Apropå modelljobb så gjorde jag ett precis innan (dagen innan) Jämtland och det inkluderade en pool. Mer kan jag icke säga som vanligt pga kontrakt. Har även hunnit med ett annat modelljobb i veckan samt ett jobb i en serie förra fredagen.

Sedan blev jag kungligt firad av goda vänner i lördags då vi bjöd på chark, ost och rödtjut. Hur mysigt som helst!

,

Ikväll väntar innebandymatch hemma där jag agerar medieansvarig och fixar film. Långpanna på lördag och göra dumplings, sippa på prosecco och läsa min nya jultidning som ligger på vänt. Söndag blir det fix som vanligt i hemmet, ännu ett fönster har bytts ut nu. Dags för mig att redigera lite sovrumsbilder så ni får se samt ta nya på vårt renoverade vardagsrum och sedan kök. Hahah! Serierna får vänta!

Dock har vi sett White wall på SVT play, dock var den lite seg och inte så välgjord. Nä tyvärr, föll oss inte i smaken. Ska beta av sommaren 85, härnäst tänkte jag också. Top Dog går ju nu på Cmore, tycker den är bra, maken och jag dyker upp i ett avsnitt.

BECK har premiär den 6 november TIPS! Fyra filmer totalt och även där dyker vi upp! Kommer inte ihåg alla som man är med i eftersom vissa som t e x Jönssonligan som ska gå upp på bio till jul spelade vi in i augusti 2018!

Lite babbel från moi! Nu blir det städ av huset, pastafredag och uppladdning inför helgen! Ska planera vidare inför årets halloweenfest! Längtar! Alltid årets bästa fest.

Trevlig helg!

 

 

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *