Matnäset,  RESOR & SEMESTER,  Sverige

50 års dagen

2 oktober 2020 fyllde jag FEMTIO 50ÅR!

Jag blev kungligt firad omgiven av min älskade familj. Denna dagen blev till den bästa dagen i mitt liv (förutom när jag träffade mitt livs kärlek och födde mina barn och fick barnbarnet).

Dagen började med en god frukost och kokkaffe. Sedan packade vi in oss i bilarna och åkte till Hoverberget och käkade lunch, kollade på utsikten och fortsatte med en tur ned i Skandinaviums största klyftgrotta, Hoverbergsgrottan. Jag hade bokat besöket i toppstugan och maten och grottan och man riktigt känner hur glada de var i besöken.

Nilla hade gjort ljuvligt goda kardemummaskorpor ♥

Eldvakt.

Efter ett dassbesök & tvätt av händerna (såklart!) Fick jag en ögonbindel på och ledd mot det stora huset.

Tass tass tippe tippe tapp tapp…

Tjejerna hade pimpat köket så fint med guldiga 50 siffror och dukat fint.

Mitt 50-årsfoto… Aningen suddigt. Hej hopp!

De gav igen efter ALLA år som jag envisats och envisar fortfarande om att gömma paket.

Varmt, kallt…

Så många fina paket och presenter och väldens vackraste kärleksbrev från maken ♥ Jag har aldrig gråtit så mycket tror jag som denna eftermiddag! och kväll! Helt fantastiskt och överväldigande att alla var just här med mig för att fira. Älskade familia.

Den ena svärsonen han grillade eget skjutit kött. Vildsvin och rådjur.

Jag & Nilla babblar och bubblar. Mitt glas var typ fullt hela tiden.

Så galet grymt gott!!!

Amaronen passade så fint till.

Efter maten så skulle jag tassa ut på utedasset men NEEEEJ!!! Gå in på den fina vattenklosetten var svaret jag fick. Lyx tänkte jag… och när jag kom tillbaka så kom barnen in med väldens finaste tårta och sjöng IGEN! Och jag grät IGEN!

Och knappt hade jag börjat äta av den ljuvligt goda maräng crisptårtan så dundrade en trubadur in vid namn Erik in… Jag höll på att trilla av stolen! Detta var för mycket! I över en timma underhöll han (finns som höjdpunkt på Instagram) ja jisses så kul och jisses som jag skrattade och SJÖNG!!!

Och så fick jag ännu en present. Ett fotoalbum med fina minnen. Höll på att grina ihjäl mig, har en bild på detta men skonar er!

Ja ni hör ju hör oförglömlig denna dag blev för mig, helt FANTASTISK och den bästa dagen i mitt liv!

TUSEN TACK min vackra, snälla och omtänksamma familj! ♥

 

Share Button
0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *