Fredagslistan

Fredagsbabbel V 47

Hej hej här kommer lite babbel från mig.

IDAG är det 1 vecka kvar tills vi hämtar hem vår lille valp! (Om allt går väl på veterinärbesiktningen). Vi har tätt kontakt med uppfödande kennel och HERRE VAD SÖT HAN ÄR!!! Vågar inte visa foton ännu. Men är redan helt förälskad i detta liv.

Just nu boas det rejält här hemma må jag säga! Shoppat på nätet och väntar in en mysig bädd. Musik och träningspodden har fått konkurrens och just nu lyssnar vi på hundcoachen Fredrik Steen. Suger in allt igen på nytt. Lite med nya ögon och öron för det är faktiskt 13½ år sedan vi hade en valpis sist.

Jag är känd för att gå all in i alla projekt jag ger mig in i så även i detta fall. Valpsäkra hemmet från farliga saker en valp. Försäkra mig om att jag inte har några giftiga växter. De stora flammande träden och papyrus får flytta upp till loungen. Barngrindar ska upp.

Ni hör ju! Livet känns så just och fint just nu i allt det mörka.

Löpning ute blir det som vanligt och hemmavid kör vi på gymmet i loungen eller yoga i vardagsrummet. Har inga problem med att träna m a o. Hoppas att alla verkligen skippar de offentliga gymmen nu! Vill inte se eller höra folk som inte följer restriktionerna och fortsätter att gå dit. Men sin egna kroppsvikt eller med en pilatesboll, band och hantlar kan man göra bra övningar hemma. Man blir inte duktigare eller bättre för att man ränner på ett gym.

Fredagsbabbel V 47 Fredagsbabbel V 47

Maten har alltid varit i fokus här hemma som ni vet men just nu kanske det är viktigare att inspirera andra att laga god comfort food och njuta av. Har ett rent matkonto på Instagram ni kan följa om ni vill! @malmborgsmat Glöm inte heller att gynna era lokala restauranger! Beställ take away! Mina tips för min lilla stad Östhammar är de godaste hamburgarna som ni hittar HÄR! Och smaskig sushi HÄR! (Nä, är inte sponstrad, älskar att tipsa!)

Fredagsbabbel V 47

Älskar frunch/brunch framför morgontelevisionen om helgerna. Detta är den varianten den dagen vi inte kör vår långpanna (löpning). Innan löpning blir det ofta gröt.

Så här ser det ut precis nu i vardagsrummet! Har ännu inte hunnit fotografera vår renovering men ni ser ju vad som hänt! Älskar mina  (ok våra) fönster! ♥

Ska klä granen ikväll medan jag sippar på lite glubbel eller bubbel. Langos till middag och kanske en saffranscider slinker ned.

Väntar på svar från spännande jobb. Och om inte så är vi nästa sena fredagskväll Matte och Husse ♥

Life is grand!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *