HUND ♥

KERBEROZ nu är valpen hemma!

Innehåller annonslänk

Han är här nu KERBEROZ!

Här i Villa Malmborg råder total valplycka! I fredags hämtade vi hem vår lille valpis som vi namnat Keberoz, ni vet kanske att det är namnet  (förutom att z är egentligen ett s) på den trehövdade hunden som vaktade Hades, dödsrikets ingång.

Vi åkte tåg tur och retur och han sov sig igenom resan.

Packad väska inför resan och valpis första mjukdjur är med (kan säga att den är väldigt poppis) Väskan hittar du HÄR och med min kod UNFORGETTABLE får du 20% automatiskt plus 15% (med min rabattkod) på hela din varukorg.

Lunch intogs på ett bra och coronasäkert o’learys på stationen där vi stannade tills vi tog tåget vidare ut till Åsa.

Fantastiska vargar mötte oss på kenneln.

Och delar av valpkullen ♥

På väg hem igen och i väntan på tåget var Kerberoz helt kolugn och sov mesta delen av tiden.

Mat till valpis.

Mat till överlycklig nybliven matte. Husse åt köttbullar och mos.

Sussade gott hela vägen hem Göteborg-Stockholm.

Riktigt avslappnad.

Tågbyte i Stockholm mot Uppsala.

Egen hundkupé och tvärslagg igen.

Äntligen framme vid bilen och bara 45 minuters bilresa kvar.

Tassade fram och fann direkt bädden jag fixat i vårt sovrum. Slängde in mjukleksaken och sedan var det en given plats att ligga på.

Hej “storebror” ♥

Vi kom hem efter 00:00 och runt halv två så skulle i sova. Jag började med att ligga nära första stunden och vid minsta pip så flög jag upp och lyfte ut för pinkning tyvärr fipplade jag för mycket efter morgonrocken och hann inte ut den första gången. Men de andra gångerna lyckades jag hinna ut med honom. Vid halv sex bytte maken plats med mig  så jag fick sova lite (Vem sover när man fått bebis?) Sagt och gjort två timmars tvärslagg för matten och hussen fipplade också och olyckan var framme.

I väntan på att en annan bädd ska komma hem fixade jag denna med madrass. Helt perfekt faktisk.

KERBEROZ nu är valpen hemma!

Sova, pinka, bajsa, äta, leka repetera…. Liten valp som växer 700% (ja du läste rätt) behöver sova mycket.

Första dagen kom sonen och sambo för att beundra underverket. Vi som nyblivna valpägare var så trötta och tio slocknade jag. Sedan vaknade han fyra gånger den natten. Sov i min egna säng men kröp till honom eller tog handen på honom när han gnydde. Dag 2 igår söndag tog vi en snabb tur ut i skogen för att visa upp valpis för dotra och sambo. Alltid trevligt att få se honom när han är “liten” tycker vi. En kvart senare var vi därifrån och hem till den trygga vrån. Han är så trygg och lugn i sättet. Redan lärt sig att gnälla på natten och då tar vi ut honom för rastning. Inga olyckor nattetid mao.

Har fört “dagbok” på klockslag och vad som händer i hans liv. Han styr vi följer. Just nu är det en ljuvlig vals. Mat fyra gånger per dag och däremellan en massa rastning, sömn och gos.

KERBEROZ nu är valpen hemma!

Ser ni labbarna?

Så mycket kärlek från Kerberoz ♥

och de knäppaste sovställningarna, helst utanför alla sovdynor.

Nu nyss när jag satt och skrev detta inlägg gick han fram till vår inglasade dörr från vardagsrummet ut till altanen, gnydde en gång och krafsade på dörren. Ut med honom och han bajsade. Polletten ramlade ned fort.

Ja som ni förstår lever vi i valpbebisbubblan och ligger lite minus på sömn men vad gör det. Valpstadiet går i ett huj! Snart väger han 65 kilo.

 

 

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *