HUND ♥

Fredagsbabbel V 50

Hej på er! 

Kul att det är så många som hittar hit, men så är det alltid när en högtid närmar sig. Många som letar efter recept och tips inför julen och jag är så glad och tacksam att du hamnar hos mig!

Glöm inte att göra ett avtryck innan du lämnar eller kanske tagga mig på Instagram  när du lagar något gott från min sida.  #unforgettableSE och #malmborgsmat är taggarna. Tack på förhand!

Många som tycker att det är bara mörkt och trist nu. Visst vädret är inte så kul och man saknar solen. Och Corona är något vi lever med varje dag. Känner mig inte speciellt dyster detta år, kan bero på att jag är så hög på att vara valpägare till världens coolaste goaste hund! Det har visat sig att han älskar att vara nära och kryper gärna upp i knät och ligger nära i fåtöljen eller soffan. Vi älskar det!

Han fyllde 10 veckor igår! Har jag sagt att han växer 700% under första året? Vi kan nästan se det!

Denna vecka har vi gått en kortare skogsstigspromenad, så fint och nära precis vid vattnet där vi bor. Jobbar på kontaktövning att “skvallra” och just koppelträning och socialträning. Det märks att han är trygg hemma och på tomten nu. Älskar hela familjen och blir glad när de kommer hem.

Ja det är som sagt att ha en liten baby hemma. Ibland sover han nästan hela natten (hände förra helgen) eller så vaknar han allt mellan två till fyra gånger. Men så är det med valp, precis som att ha barn brukar jag deklarera.

 

10 veckor, 2 månader (8 v+4d),  5 v +5 d). Växer som sagt fort ♥

 

Ni som följer mig på Instagramstories ha nog märkt att mina morgonfoton från promenaden bytt karaktär. En underbar hund rikare och numera med denna brygga som bakgrund. Kan tänka mig att det är Kerberoz som dyker i där till sommaren.

Fredagsbabbel V 50

Så skönt att ligga här. Allmänt känt att De irländska vargarna vill ligga högt!

Äntligen kom denna bädd! Den ligger på den andra, just för att ligga högt och att de ska ha en stabil bädd att sova på eftersom de blir så tunga. Kika in på storyn ska jag visa sedan hur det blev.

Trevlig helg! Dyker in med några smarriga juliga recept snart!

Följ mig på  FACEBOOK

Instagram:  UNFORGETTABLE, MALMBORGS MAT, KERBEROZ 

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *