.RECEPT & MAT

Recap Juni

Redan JULI? Tyckte det var nyss som slutet av maj och jag gjorde denna sammanfattning? Nåvääl! Här kommer Juni i bilder. Hoppas nu att Juli behaga ta det lite lugnare, men det kan jag nog redan nu säga att det kommer nog aldrig att ske ;)

Börjar med det viktigaste i livet några ord om min mor. Det är en bergochdalbana och med restriktionerna som råder får man hela tiden försöka anpassa sig. Minst två gånger i veckan är jag där men hoppas att de släpper på restriktionerna här så att man kan besöka lite när man vill. Svårt nu när man stänger butiken kvart över sex och då har besökstiden gått ut. Jag längtar så efter min mamma varje dag. Outhärdligt när man inte vet vad som händer inom henne med och runt omkring henne. Vill ha koll och veta att hon inte har ont osv.

Jobbe

Förutom mitt mer än heltidsjobb på handelsträdgården så for till Sandhamn maken och jag och det är lika vackert där även om det är en jobbresa. Älskar Sandhamn i juni INNAN alla sommargäster kommer ut till ön ;)


Gjorde en voiceover för en serie jag var med i, i vintras. Detta betydde ännu en replik. Riktigt kul att göra röstjobb.

Har inte sprungit sedan halvmaran i maj eftersom jag har har lite problem med ena knät. Men det börjar att kännas bättre! (peppar peppar). Vi cyklade vår halvmara i förrgår. Yoga när jag hinner annars så får jag allsidig träning på jobbet. Kommer åter med träning i augusti. MEN handsående är som regel alltid varje fredag (för bövelen).

Många hundpromenader blir det! Juni bjöd på ljuvlig sommarväder.


Yogar alltid med Kebbe så klart!

Mat

Mat såklart! Både köpe och hemlagat så klart. Ibland hinner man inte. Maken är suverän på vardagarna och roddar i stort sett hela hemmet eftersom jag inte hinner. Han testar att gör lite saker som jag gör och då menar jag inte bara vanliga maträtter! Här om veckan gjorde han dumplings! Dock med köpt deg men ändå! Så roligt med utveckling ♥

Grillad pizza! Har sagt det förr och säger det igen. Sluta göra dem i ugn! Kan leva på grillad pizza! (recept kommer).

Köpepizza inte i närheten av stenugnsbakad! 

Fish & pommes….

Grillat ändå… 

Har väl aldrig ätit så mycket glass som denna sommar!

Och huttat till staden riktiga thairestaurang! De har även en butik med massor av roliga ingredienser till thaifood. Har köpt på och en hel del så det dyker upp lite roliga rätter här sedan regniga kalla dagar.

Favorit från vår sushirestaurang tempura rolls.

Har hunnit med att göra rabarbersirap och massor av rabarberchampagne!

Kerberoz

Junimånad 8 månader

VirkAnn

Blev klar med äldsta dotterns pläd efter önskemål! Så roligt att två av fyra barn har fått sina nu. Inväntar garn till dden tredje som står på tur. 

Ha en fantastiskt helg fränder! Tittar nog in med receptet på grillad pizza senare. Ta hand om er, tvätta händerna, håll avstånd och kom ihåg att det fortfarande är pandemi ♥ Namaste.

 

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *