LIVET

Recap Juli 2021

Nämen hej hörrni! 
Det är ett sjukt långt uppehåll här på bloggen! Och NU har vi äntligen gått på semester sedan en vecka tillbaka! Jobbat klart på Upplandsblomman och två veckor på filminspelning som avslutades med en mysig hotellnatt och supergod mat på vår dag den 29 juli. Hela 28 år tillsammans har det blivit ♥

Men, som vanligt kör vi här en juli recap, behöver jag nämna att juli flög i raketfart?… och att 1/4 av sista sommarmånaden redan gått! Phu!

Andra dosen, check på den!


Målat om garaget och delar av huset och den inglasade. Det blir så fräscht! Dessutom har den inglasade altanen fått sig en ny sittmöbel och en riktig remake! Foton från våra sommarprojekt kommer i egna inlägg. Just nu bygger vi, maken altan på framsidan. Ska bli så trevligt att ta sin kopp kaffe på framsidan i framtiden också. Allra helst på tidig vår innan solen orkar över hustaket till baksidans altan på förmiddagen. Och tänk vad mysigt på vintern med en kopp varm choklad med barnbarnet på en fäll på bänken….

Träning

Cyklade även juli månads halvmara #runformsteammalmborg men kommer att springa i augusti. Känner att knät fått vila nog nu. Lite yoga har hunnits med annars så har mitt arbete varit nog som träning. Nu har vi gått in i augusti och jag ser framemot att börja köra lite pass i hemmagymmet och mycket mer löpning. 

Nya skor och nytt märke för oss! Jag sprang bäst på löpbandet när jag provade ut dessa hos Team sportia HOKA Arahi 5. Sitter som en smäck och kändes super att springa i på vår testrunda om 7 km.

Mat

JA så klart!


Lördagsdrinken minsann! Ska samla på mig ett par olika så ska ni få ta del av dessa under hösten. Gäller så klart med goda recept ovan och nedan också! 


Spumantechips med creme fraiche, rom, parmesan och dill godaste snackset i sommar! Många tallrikar har det blivit.


Och Malmburgare så klart!


Världens enklaste chokladglass! Recept kommer!


Ost & baconfylld bröd är ett säkert tilltugg innan middag.


Mycket grillat och redan skördat och ätit mycket från vårt grönsaksland för vilken sommar för växterna!

Kerberoz 9 månader juli

I  mitten av juli började jag att öva med unge herr K inför kommande utställningar. Tyvärr så hände en fasanfull sak nu i början av augusti som inte är riktigt över ännu i skrivandes stund. Vi förlitar oss på universitetsdjursjukhuset, Ulltuna på deras kompetens. Så håll lite extra tassar & tummar för vår pälskling ♥ Jag känner att detta kommer att gå bra.

Varmt denna sommar! Får svalka sig under kyldynan en stund.

Klart bebis får sova i vår säng ♥

Kebbe fick poolen att svalka sig i denna varma sommar och vi provade om han gillade att bada…
Augusti nu och två hela sommarsemesterveckor har vi kvar!  Vi ska fånga dem genom att fortsätta att fixa här på älskade Villa Malmborg och se till att Kerberoz återhämtar sig fint.

Ta hand om er och de dina! ♥

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *