♥ kidsen,  FAMILJ,  SAMARBETEN

Nyförlovade

 

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera

 

I juli förlovade sig min äldsta son och hans fantastiska sambo och är därmed nyförlovade! Vi är så glada för deras skull! De har köpt lägenhet som de renoverat så fint. Vi bjöd på en överraskningsmiddag i augusti och lämnade vår lilla förlovningspresent. Tycker det är roligt att ge bort något man kan samla på. 
Lite nördigt kanske men min mor & far gav alltid oss syskon likadana saker när vi fyllde jämt (upp till 30) eller bröllopspresent. Vi visste alla att vi skulle få en kristallkrona och en väggur med pendel i bröllopsgåva. Nu när vi alla är äldre så är det rätt fint faktiskt. 

Jag bjöd på min grillade kyckling och gräddiga krämiga smakrika sås och pasta till. Enkelt men en av sonens favoriträtter ♥

Nyförlovade

Nyförlovade

I present fick de ett sett om tre av serien  STOFF nagel.
De är så himla fina och man kan bygga dessa på många olika sätt. Dessutom finns de i olika fina färger som passar till alla hem.

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *