JULEN

Nu är det jul igen!

Vi drog inte ihop till någon episk HALLOWEEN fest detta år. Vi var utspridda överallt familjen så vi satsar på en hejdundrande julbordsfest istället! Om ni saknar mina Halloweenfester så kan ni kika på de föregående åren HÄR! Varning för äckliga mat & fasliga utklädnader. Hahaha! Dock hittade jag inte 2021 i arkivet… Det blev kanske censurerat? 

Julen står för dörren och här har vi lite godbitar av nyheter.

 

En kyrka som drivs på batteri, snötäckt som en sagokatedral i Landet ingenstans, Landet i fjärran, Nangijala eller en vacker stad i Italien… Framför en luciastake, men är det inte jag och mina fyra vackra barn? En mammabarn ljusstake helt enkelt ♥

Nu är det jul igen! Nu är det jul igen!

Nya stjärnor till fönsterna mot gatan. Dock så ska jag inte använde de medföljande fötterna utan använda mina som redan står i fönstrerna. 

Så suddig bild! (Sorry!) men så ljuvligt söta granar att ha i öronen. Har även ett par pepparkakor! Ska ha dessa på jobbet i december :) 

Till årets julbord! Som jag längtar! Fylla huset med alla människor jag håller av så där jäkla mycket och bjuda på mat och dryck , samt klackarna i taket. Fira julen. Fira livet. 

Ska testa och göra amerikanska julkakor av dessa utstickare. HÄR är de jag gjort innan. Så sugen på att göra dessa ITALIENSKA också. Mmmmm.

Fick hem vår nya gran idag. Man blir lite nervös när det är ett hål samt att tejpen är uppsprättad. Lär montera denna till helgen och hoppas på att den fungerar. 

All in i år! Denna kommer förgylla en speciell rutt i år. 

Ja jäklar i min låda! Nu är vi i gång! Julen 2022 #malmborgsjul. Det känns som vanligt så kul! Jag har de bästa arbetstiderna nu och kan njuta av allt fix på kvällarna och helgerna. 

Nu kör vi jul 2022 ♥

Namaste ♥

Tar ett par till bara för att ♥♥

 

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *