
Restaurang Black pepper Kyparissia
Vår sista kväll tog vi en matbit, eller detta var nog den största matportion ever! Vi började med lite starters och fick sedan in huvudrätten.
Både jag och dotter hade kikat på tipsen hos TripAdvisor (som alla vet ska ta med en nypa salt, eftersom smaken är som baken) Men menyn verkade trevlig så varför inte.
Restaurang Black pepper Kyparissia
Restaurangen ligger lite högre upp i staden sett från havet mot Old town. Restaurangen är modern med industriella influencer i inredningen. Vi valde att sitta utomhus naturligtvis. Det var en skön sommarkväll i oktober.
Så här beskriver de sin restaurang
”
Från den lilla välsmakande fingermaten som åtföljer din ouzo eller tsipouro till rätter för köttälskare och läckra smakfulla idéer med traditionella grekiska smaker (eller bara att bli influerad av dem), vad du än väljer, kommer du oundvikligen att bli mer än nöjd, eftersom allt är tillagat med kärlek och förstklassiga rena, ekologiska ingredienser från små grekiska producenter, såväl som de ovärdiga och ovärdiga smakerna för varje smak. maträtt.
"
Sista kvällen med gänget ❤️
Bröd och rödbetssallad kom in utan förvarning, lite kul tyckte vi och nytänk tycker de.
Så tacksam och glad att vi äntligen kom iväg på denna resa!
Tsatsiki, som vanligt i Grekland, ljuvligt god!
En ”liten rätt” Jättegod kyckling med paprikor.
Och dessa cheese donuts med honung och sesamfrön var goda. Ska testa att göra hemma.
Maken valde kyckling.
Och jag en pasta med Syglino och Gruyere, Syglio är ett torkat och rökt fläsk från regionen Mani. (Mani är den mellersta av Peloponnesos tre halvöar i Grekland. Det var en mega portion och det var väldigt gott med en tydlig rökt smak. Mycket mat och vi rekommenderar verkligen denna restaurang i Kyparissia.
Fortsättning följer…
1

