.PR/KONTAKT

Vill du kommentera eller komma i kontakt med mig?

Representerar du ett företag och vill samarbeta med mig och min blogg kontaktar du mig på info[at]unforgettable.se

Vi hörs!

Share Button

4 Comments

  • Bo Hubinette

    Hej jag ska pröva att göra ditt champange recept. Kan jag andvända champangejäst.
    och närsalt.
    mvh
    Bo hubbinette

  • Annelie Rickstrand

    Hej
    Jag gjorde ditt rabarber champagne recept förra Åre. Blev så bra. När en kollega gjorde i glasflaskor exploderade de i kylskåpet. Hon hade inte fyllt dem fullt utan sparat en hel del. Jag har nu gjort o hälften glas o hälften petflaskor. Du gjorde i glasflaskor och det gick bra.? Hur mycket fyllde du upp?
    Vänliga hälsningar
    Annelie
    Skövde

    • Ann

      Hej Annelie!
      Om det blir för högt tryck i glasflaskor kan de tyvärr explodera, man kan pysa ut lite tryck då och då. Men det bästa är förvaring i plastflaskor, då riskerar man inte att få glassplitter överallt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *