
.PR/KONTAKT
Vill du kommentera eller komma i kontakt med mig?
Representerar du ett företag och vill samarbeta med mig och min blogg kontaktar du mig på info[at]unforgettable.se
Vi hörs!
-Lifedesigner Mat Bak Resor Träning &Filmliv
Vill du kommentera eller komma i kontakt med mig?
Representerar du ett företag och vill samarbeta med mig och min blogg kontaktar du mig på info[at]unforgettable.se
Vi hörs!
4 Comments
Bo Hubinette
Hej jag ska pröva att göra ditt champange recept. Kan jag andvända champangejäst.
och närsalt.
mvh
Bo hubbinette
Ann
Hej! Har aldrig provat! Men testa och återkom med resultatet.
Annelie Rickstrand
Hej
Jag gjorde ditt rabarber champagne recept förra Åre. Blev så bra. När en kollega gjorde i glasflaskor exploderade de i kylskåpet. Hon hade inte fyllt dem fullt utan sparat en hel del. Jag har nu gjort o hälften glas o hälften petflaskor. Du gjorde i glasflaskor och det gick bra.? Hur mycket fyllde du upp?
Vänliga hälsningar
Annelie
Skövde
Ann
Hej Annelie!
Om det blir för högt tryck i glasflaskor kan de tyvärr explodera, man kan pysa ut lite tryck då och då. Men det bästa är förvaring i plastflaskor, då riskerar man inte att få glassplitter överallt.