.UNFORGETTABLE.SE

Välkomna till UNFORGETTABLE.SE!

Hej! Jag heter Ann Malmborg och älskar att inspirera & informera! Jag startade att bygga hemsidor 1997 som sedermera övergick i bloggformat. Jag har alltså funnits på nätet i över 20 år och var en av de första bloggarna. Men jag skrev i många år bakom lösenordsskydd men 2012 öppnade jag upp min blogg och startade om på ny kula.

Namnet har hängt med länge och är inte alls en eufori om att vara oförglömlig, man uttalar de första stavelserna av mitt namn bara “Annforgettable”. Kommer passa bra när jag som senil och glömsk sitter och bloggar på ålderns höst.

Är fyrabarnsmamma (barn födda -89, -96, -99 & -04) OCH mormor till en underbar kille som föddes i september -13.
Gillar löpning och träning. Synnerligen löpning. Trail är underbart och helst med min livskamrat och make.

När jag inte är tränar eller jobbar med blommor eller mat så driver jag eget företag. Mycket digital m a o.

Ett intresse jag haft sedan barnsben är teater som jag våren 2017 skakade liv i. Sökte en statistroll i Jordskott II och vips så var jag inne i filmbranschen. Det har blivit både statist, reklam och informationsfilm hittills men även en liten roll i en kortfilm. Jag älskar det och hoppas att kunna kombinera och designa mina jobb och dagar i livet.

Jag gillar att laga och äta all slags mat, baka, fixa & dona i hemmet/trädgården umgås med familjen och dokumentera detta med min kamera. En livsnjutare som älskar livet och delar med utav det här på bloggen i en salig blandning.

Vill du samarbeta eller kontakta mig så gör du det via kontaktformuläret. Hoppas att du ska trivas här!

One thought on “.UNFORGETTABLE.SE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *