Helsingborg,  RESOR & SEMESTER,  TIPS

CLARION GRAND HOTELL HELSINGBORG

Att bo på hotell det är något vi gillar! Älskar hotellfrukostar, hotellsängar och vad nu rummet har att erbjuda! Vi hade bokat Grand hotell i Helsingborg inför vår vistelse. Hela tre nätter bokade vi eftersom vi hade tänkt att utforska Helsingborg och även tura till Helsingör dagen efter maraton. I vanlig ordning så ringde vi upp hotellet samma vecka för att kolla att allt var grönt med bokningen.

Men det var den inte, den fanns inte och alla dubbelrum var bokade.
Efter mycket om och men bokades vi in i en svit. Wow tänkte vi och kände att detta skulle bli toppen!

Vi kommer ner och kan checka in direkt vilket är positivt eftersom vi vill ut och se staden. Vår svit är två rum med en liten toalett med dusch. Tror jag aldrig sett en så liten. Hade förväntat mig ett badkar i en svit. Nåväl vi kommer inte att spendera så mycket tid i det stora rummet med en vägg i mitten och sängarna OK och vi tänkte inte mer på det utan gladdes åt det som väntade oss.

HÄR är inlägget om vår sightseeing i vackra Helsingborg!

Fredagskväll, och vi var duktiga i säng i god tid men jisses! Vilka partymänniskor det finns i Helsingborg!!!! Vi hade en hörnsvit och den var så lyhörd att vi hörde precis allt heeela natten! På morgonen vid 0630 kom sopmaskinen också så då var det bara att kliva upp och invänta frukosten. Lördag same procedur och extra poäng till killen som sjöngskrek “stand by my” runt 0600 med efterföljande gatsopare…. Söndagsnatt mot måndag var betydligt lugnare. Phu!

160909_52 160909_51

160913_13160913_47 160913_44 160913_46 160913_45 160913_48

Utsikten var mycket vackert tegel. Och nästa gång om vi bor på detta hotell inför ett maraton så kommer vi nog specifikt säga till om att vi vill ha ett tystare rum :) Annars så var upplevelsen av hotellet helt OK. Inte någon wowfaktor men med en trevlig liten entré med disk samt den gamla coola hissen och trapporna upp. Älskar gamla hus som omvandlats till hotell, precis som en av favoriterna Clarion Hotel Post i Göteborg.

Det som lyfter hela hotellet är restaurangen som verkligen var trevlig.

 

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *