LIVET,  RESOR & SEMESTER,  Stockholm

HOTELL KUNG CARL

Förra helgen så chekade vi in på hotell Kung Carl som ligger vid Stureplan. Mitt i stan (Stockholm) med andra ord! Nära till allt.

Bra service och trevlig personal! Blev liiiite orolig när vi skulle sova precis ovanför baren men det var ingenting att vara orolig för! Öronproppar på kuddarna var fantastiskt bra och vi kunde sova ostört hela natten.

 

HOTELL KUNG CARL

HOTELL KUNG CARL

 

HOTELL KUNG CARL

 

HOTELL KUNG CARL

Loungen/baren är så fin! Elagant inredd och med fina färger och mönster på texilierna. Gillart väldigt mycket!

Vår balkong till rum 123 :)

Sköna sänger med fluffiga kuddar och täcken precis som man vill ha det på hotell.

HOTELL KUNG CARL

Fint badrum med inspiration från Marocko eller sydligare länder.

Söt balkong med olivträd. Här kunde man kika ned!

Magnifik utsikt!

Många pluspoäng för dessa små rackare! Ville inte återuppleva den sömnlösanatten innan maraton i Helsingborg igen Haha! HÄR kan ni läsa om den.

Allstå min man han tar de mest lustiga foton av mig! Uppskattar det enormt hahah! Skämt å sido vi åka upp till rooftop och kikade på utsikten. Mysigt!

 

Ett gym hade de också lyckas få plats med vilket var great. Nu hann vi inte gymma utan bara kikade runt och prov lyfte lite.

 

Här står jag och spanar…..

Vi gick upp tidigt 06:30 för att klä oss och vara med på STHLM urban trail med starttid 08:10. Så när vi checkade in frågade vi om frukost eftersom vi redan måste vara på väg när den började. Men det var inga problem de skulle fixa frukostpåse till oss. Vid 07:00 när vi är på väg så får vi vår påse och får käka lite snabbt på den goda mackan och kaffet. Croisanterna och mandarinen tar vi med oss på vår walking frukost till Djurgården.

Efter loppet som du kan läsa om HÄR frågade vi tjejerna i receptionen om det var OK att läka frulle? Vi skule hinnan innan de stängde halv elva och det var inga problem. Självklart sa de. Så efter dusch och på men människokläder så intog vi lite hotellfrukost. Jag hade iofs redan tryckt i mig den tradionella bananen, energidryck och en bar efter målgång. Hihi.

 

Sedan slappade vi på hotellrummet tills det var dags att checka ut och bege sig hem.

Summa summarum Vi gillar hotell Kung Carl mycket! Vi återkommer jättegärna hit.

Tips om parkering kommer här också: Q-park på Luntmakargatan var heeelt amazing! Litet men så fräsch och välstädat. Luktade gott och var nyskurat. Det tar ca 10-15 minuter att gå till hotellet och det gör inte ont med några km i benen.

Hoppas ni har en fin helg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *