HEMMA HOS,  TIPS,  vardagsrum

DIY – ÅTERVUNNEN FYRVERKERILÅDA

När våren börjar närma sig så blir jag alltid sugen på nytt till hemmet och få fixa upp lite. Fixade nya textilier redan i mellandagarna när julen städades bort. Vi samlar alla önskeprojekt jag och maken stora som små. Jag brukar stå för de små och mer impulsiva och i fredags så tog jag mig an min lille idé jag haft om det bortskjutna innehållet och den kvarlämnade lådan sedan nyårsafton…
150113_1
En låda där fyrverkeriet bott passar ypperligt att återvinna! (Älskar lådor och tunnor och bra snygg, annorlunda förvaring)150113_9
#DIY – ÅTERVUNNEN FYRVERKERILÅDA
Jag målade den med två lager vanlig vit färg. Passar ypperligt att ha saker i och att använda som datorbord när vi spelar upp filmer/serien till Tv:n. Passar extra bra nu när vi börjat att se Breaking bad! Verkar lovande tycker både maken och jag.
150113_8
Har en förkärlek att ta hand om och bara inreda hemmet med saker som är funktionella och estetisk tilltalande… Tror inte vi har en sak hemma som inte fyller någon funktion, har affektionsvärde eller är just estetiskt tilltalande. Är bra på att hålla hemmet”rent” och fritt från “plotter” och onödiga saker…. Aldrig det kommer in något jag inte gillar ;)

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *