DIY

DIY Blommig byrå & rullande låda

Fixade till vår kära byrå som fått följa med mig från barndomshemmet och som har målats om otaliga gånger. Nu var det dags igen och med min snajsiga fondtapet från 1970 så var det inte svårt att göra den infiniti med fonden.

Innan, lite så där shabby chick. 

Slipa lätt alla ytor som ska målas. Sedan målartvätt. Jag blandade ihop svart och grå färg köpt på en större butikskedja tills det blev den önskade gråa nyansen. MYCKET billigare än att gå till en färgfirma och bryta den eller köpa grå. TIPS!

Sedan måttade jag och klippte ut önskad storlek på tapeten och använde tapetklister som till väggen. Finns film på min IG.

Så nöjd! Äntligen en nygjord hall som nästan är klar (blir man nånsin det?) Lite mer ting och foton på den påbörjade kollageväggen.

Nöjd! Målades i samma färg. Älskar denna gamla ärvda kista som vi satt hjul på.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *