.RECEPT & MAT,  frukost/frunch/brunch,  LIVET,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

SÖNDAGSBRUNCH & HANDSTÅENDE

Hej hej hallå!

Söndagen är grå…

Men inte alls trist! Stort framsteg när det gäller mitt mål fristående handstående!

Kan gå upp helt själv utan hjälp! Har varit lite harig och inte riktigt ta med mig fart upp och har sparkat upp ena benat medan jag bromsat med det ena och resultatet platt fall, duns mot golv… Smidig som en flodhäst har jag känt mig. Maken filmade hur jag såg ut och i mitt trodde jag att jag var mycket högre med mina ben men icke. Bestämde mig när jag såg filmen att söndag var dagen då det skulle ske. Sluta fega och upp på händerna.

Mycket riktig idag morse tog jag mode till mig och vips så hade jag själv svingat upp fötterna och mot garderoberna i sovrummet. Så skönt att nå ett delmål av det stora. Vill och vågar man så kan man!

Fixade en brunch åt min älskade familj. Så gott och mysigt.

SÖNDAGSBRUNCH & HANDSTÅENDE

Scones ett måste recept hittar du HÄR!

Vi for iväg och köpte chokladcroissanter, mmmmm nomnom.

Nu njuter vi av söndag. Kollar ikapp “Vår tid är nu”, kikar på intressanta löplopp och kommande dateweekends.

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *