.RECEPT & MAT,  LIVET,  löpning,  sommar,  TRÄDGÅRD,  träning

HANDSTÅENDE, LÖPNING, SOMMARKVÄLLAR & SISTA RYCKET

Hej hallå!

Nu är det sista rycket, 12 dagar kvar innan semestern! Åh vad jag längtar! Har varit mycket denna period och nu är det dags att lätta på gasen och dra lätt i handbromsen. Fokus denna vecka har varit löpning och start av fysträning igen.

Japp! IGEN! Har inte tränat på hemmagymmet eller så på fyra månader! Men, jag är som vanligt som mest vältränad nu efter 4 månader på handelsträdgården. Jag står inte bara i kassan utan det är ett fysiskt jobb också med att dra alla dessa blomvagnar, bära jordsäckar år kunder, bära backar och så stå och gå hela dagarna. Mycket intensivt nu de sista rea-dagarna med ca 100-150 kunder varje dag. Så om någon frågar mig efter…

Vad längtar du mest efter just nu?

-Få sitta ned

-Äta en hel lunch, sittande skulle funka utmärkt

-Gå på toan när det behövs

Sedan LÄNGTAR jag att få vara hemma! Städa, organisera, rensa ur (garderoberna är kaos).

-Inte ha en massa måsten och jobb som står i kö utanför dörren som ivrigt knackar på och alla vill tränga sig in och ha in uppmärksamhet samtidigt…

-Få laga en middag och baka en massa gott!

-Sitta uppe en sent en kväll utan att veta om att det är jobbdag morgonen efter.

Typ så!

Men, det kommer! Jäklars vad en massa “inte jobb” relaterat som ligger på vänt. Roliga saker!

Roligt är det också att jag och maken kickat igång att öva mer fristående handstående. Ingen vägg som stöd alltså. Det går bättre än förväntat! Är inte rädd för att slå över för det reder man upp snart. Nu ska vi bara hitta balansen och stå liiiite längre än en sekund.

TIPS! Gör något annorlunda! Sätt upp ett mål och gärna tillsammans med din make, livskamrat eller kanske bara en god vän!

 

HANDSTÅENDE, LÖPNING, SOMMARKVÄLLAR & SISTA RYCKET

1 försöket utan stöd! Gick bättre än förväntat och det var inte alls läskigt som jag trodde. Har övat upp läget där man förväntas att stanna innan man får stöd. Nu gäller det bara att öva upp stoppet och att stanna ett tag!

Har blivit några gånger den senaste veckan! Grymt kul! Trodde aldrig att när vi satte upp detta som mål på julafton (har det på film när jag jätteharig) att kunna stå på händer året efter! Delmål var att stå på en strand på semestern! Så upp till bevis blir det för oss om ca 1 månad! Jag garanterar att hela vår semester kommer vara fylld av handstående på coola platser, allra helst i Italien! Följ mig på Insta för att inte missa! unforgettable.ann heter jag där!

Vår outfit när Sverige spelade kvarts!

Och tv-maten!

Vi är så taggade på löpning just nu och tycker det är s skön att komma iväg på ett pass efter en lång arbetsdag…

Det blir inte jobbigt, det blir som att ladda på batterierna igen.

Älskar den här människa som jag snart har tillbringat 25 år med! ♥

Och så här ser det ut senare på kvällen när vi käkar ute med de som fortfarande bor hemma… Tyvärr har vi fått larver som käkat upp större delen av vår annars så fina gröna mur av humle…

HANDSTÅENDE, LÖPNING, SOMMARKVÄLLAR & SISTA RYCKET

Alltså detta! En rejäl tallrik med grillmat. Sallad, bulgur, chili och vitlökssmör och smarrigt kött! Nomnom!

Och så detta! Första fyspasset på 4 månader på altanen så gött!

 

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *