LÖPNING & TRÄNING

LÖPNING HUVUDSTÅENDE

Men hur går det med löparprogrammet vi så hurtigt startade då? Jo åt skogen! Funkar liksom inte med mina fullspäckade dagar och som maken säger att jag har jobb SJU dagar i veckan.

Jag ogillar boxar och tvång.
Jag vill vara fri som en fågel och själv bestämma över min träning och just nu (och som alltid) funkar inte det att följa ett löparprogram för att bli snabbare os… Tyvärr.

Önskar så att jag vore lika hängiven som jag är inför allt annat jag tar för mig alla mina jobb och uppdrag men just löning.
Nope! Funkar icke att tvungna förutbestämda intervaller, tidsramar, hastigheter och antal km.

Just nu är det väldigt lustbetonat och mycket löparglädje som gäller, Skogen, trailen älskar jag/vi att springa intervaller så befriande att ösa på i. Och så handstående och huvudstående som är så kul att lattja med!

LÖPNING HUVUDSTÅENDE

Sonen har börjat att intressera sig för löpning igen! Bra att hålla igång nu under sommaren så blir det inte så slitigt när innebandysäsongen drar igång i höst igen. Kul att ha någon att springa med när inte maken kan. (Vilket är ovanligt eftersom vi springer JÄMNT ihop)

LÖPNING HUVUDSTÅENDE

Ett litet del mål, kanske mellanmål (hihihi) att stå på huvudet avklarat! Ska förstås finslipa och så  nu grejar jag det. Att hjula och gå upp i brygga kan jag pricka av också bara att stå handstående fritt utan stöd kvar! Phu!

Hur är du ,ed din träning? Bunden till program eller fri som vinden som susar genom skogen?

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *