löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  lopp

THE RUN AMBASSADÖR

Liksom förra året så är jag även i år The run’s ambassadör för det härliga terrängloppet THE RUN!

“EN ÄKTA LÖPUPPLEVELSE FÖR MOTIONÄR OCH ELIT”

140508_1
Jätteskoj tycker jag eftersom det kommer att bli det tredje året jag ställer mig i startfållan. Första året så sprang vi ett gäng från min klubb Run Baby Run, förra året med delar av min familj och i år så kommer nog större delar av löparklubben att återvända till detta trevliga lopp!

Har du missat THE RUN så tycker jag absolut du ska springa det! Det går på 5 platser i Sverige under maj.
Uppsala 11 maj
Stockholm 12 maj
Västerås 13 maj
Kumla 25 maj
Kinnakulla 26 maj

Klasser
Herrar 5 km
Damer 5 km
Herrar 10 km
Damer 10 km

Du kan delta individuellt eller i lag på 4 personer. Alla som deltar som ett lag får avsluta kvällen tillsammans med en god picknick. Det är verkligen trevligt sätt att samla sitt eller sina lag en stund och prata igenom loppet och äta något gott innan man skiljs åt i majkvällen. Brukar bli ett fint minne.

Du anmäler dig HÄR! och anger mitt namn (Ann Malmborg) i kommentarsfältets “Anmälningskod” (se nedan) så får du The Run’s snygga tisha helt gratis!
150304_1150304_2
Som stolt The run ambassadör säger jag anmäl dig bums och lycka till med din träning så ses vi på The run!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *