löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  lopp

THE RUN 2014

I tisdags så var vi tre från familjen som sprang terrängloppet “the run” på Djurgården, stora skuggan.

Jag var bara tvungen att ta med mig delar av familjen för att uppleva detta lopp! Blev helt förtjust i det förra året!
Och vädret blev helt fantastiskt! Ingen kände sig i direkt toppform men det gick ju bra! Jag kapade fjolårets tid med mer än två minuter! Sonen sprang 5km på en riktigt bra tid så det finns hopp om återväxten! Tänk att som 15-åring börja med löpning! Han har hela livet på sig och många år att utöva denna magiska sport.
När han är i min ålder har han säkert avverkat X antal lopp!
140516_1
Naturligtvis tar vi lite selfies innan loppet! ;)

Man kan välja mellan att springa 5 km eller 10 km. Sonen räknade till fem jä-la jobbiga backar, själv räknar jag till max två gånger två eftersom jag tog banan två varv. De andra backarna är stigningar och naturligtvis lite sugande i benen… Men med uppförs kommer nedför och återhämtning. Vackert även detta år längsmed vattnet som kunde skönjas genom skogen om man vände huvudet åt höger. Vilket jag jag gjorde och njöt. Men ändå. Man kan ALLTID springa fortare, pressa sig hårdare.

Men jag är nöjd med årets premiärlopp. I går sprang vi landsvägsintervaller och benen känns pigga! De kommer att få vila i dagarna två för att på söndag köra ett långpass.

140516_2
#Therun2014 

I helgen vankas det förutom jobb, baluns och fest! Och så den däringa långpannan! Ska bli riktigt nice!

Trevlig helg!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *