HEMMA HOS,  LIVET,  matsal

ÅTERVINNING

Det är snart dags för Earth hour igen, närmare den 28 mars 20:30-21:30 då vi släcker ned. Som klassmamma så håller jag lite i trådarna inför klassens stundade event just på dagen D. En klädbytardag.

Hemma så har jag återvunnit igen! Haha! Jag visade bilderna från matplatsen för ett tag sedan och vill få tag på en slags förvaring under spegeln. Och man behöver inte gå över ån efter vatten..

För när jag nu gjort i ordning ett rum på övervåningen (Jo, nu har fågel nr 2 lämnat boet) till gästrum så kom jag på att just den förvaringen skulle passa finfint i rummet där vi äter…
150305_1
Helt OK med återvinning! :)
150305_7
Trevligt blev det med öppen förvaring, har inte fyllt alla korgar ännu, vad kan man ha förutom servetter & ljus månntro?150305_8
Alla mina fåglar och lille tigern (barnbarnet). Älskar fotot jag tog på barnen när de var liiiite yngre, alla blonda!

Tycker det är viktigt att vi tänker på en hållbar utveckling och blir lite klimatsmarta! Hemma har maken fixat en egen liten återvinningscentral och nu i förra veckan så började vi i kommunen med matsortering! Bättre sent än aldrig.

Ikväll ska jag återvinna min kropp igen, få den att springa tuffa intervaller. Antar att det blir lite överkropp efter det också.
Imorgon redan fredag! Och på helgens schema tre innebandymatcher!

Share Button

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *