LIVET,  Stockholm

KÖRSBÄRSTRÄDGÅRDEN

Igår var vi enligt tradition till huvudstaden för den årliga revisorträffen. Och naturligtvis så gick vi enligt tradition förbi Kungsträdgården för att kika status på körbärsblomningen för att vidare bege oss till Garnisonen. En helt perfekt morgonpromenad på tre kilometer i vacker miljö.

Man tar Strandvägen och imponeras av den magnifika, pampiga och guldiga Dramaten och sedan vidare i samma spår fast motsatt som under maran. Vid Narvavägen viker man av och vidare upp på Banérgatan och sedan vips vik till höger och du befinner dig på Karlavägen och vid nummer 100 hittar man huvudentrén som ligger på det gamla kasernområdet.

Stockholm är en vacker och ombytlig stad. Promenader är inte helt fel för att se och känna av stadens puls. Så här en måndagsmorgon vid nio var det lugnt men vid 1400 när vi tog gatorna över Strand och ner mot Östermalms hjärta var det full aktivitet på alla restauranger och på gatorna.

 

160426_7 160426_6 160426_4 160426_1

En trädgårdsmästares dröm! Ljuvliga rosa körsbärsblommor.160426_3

K-märkt levererar alltid! För vad sägs om En kock, en vinkypare och en konditor – Hanna Normark, Jens Dolk och Daniel Roos. En god lunchbuffé om fisk, kyckling och ryggbiff med en mängd av tillbehör. Nomnom! Lika göttig som förra året, dock så låter som sagt våren vänta på sig…

160426_2

Cool reklam för Eurovision Song Contest som ni självklart vet går av stapel på Tele 2 arena. Förra året ESK gick av stapeln så befann sig jag och maken i Göteborg och hade sprungit Göteborgsvarvet, såååå härligt!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *