löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

LJUVLIG FAVORITTRAIL ToR LÄNSÖ

Igår efter arbetet stod löprunda på schemat. Vi var ju såååå sugna på att ta vår favorittrail som går längst kusten ner mot Länsö och sedan vid det där trädet, vända och ta samma väg tillbaka. Total skogsstrail är den 6 km och det är perfekt för att starta om kropp och knopp.

Den bästa lisan för själen. Igår var det vacker och våren som står och väger och väntar, vill inte riktigt sätta fart ännu.

160424_1 160424_4 160424_3 160424-4 160424_2Lite tunt med inlägg men jag har och ska förbereda ett par till er till kommande veckor om kvällarna! Är lite fullt ös medvetslös så här denna säsong som vanligt!

Återkommer som sagt med lite gott & blandat!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *