.MORMOR SHOPPAR

MORMOR SHOPPAR

Här kommer första inlägget i nya kategorin “Mormor shoppar” och som namnet tveklöst skvallrar om så kommer jag presentera vad jag har köpt till mitt barnbarn ♥

Tycker att H&M har mycket fint i höst till baby. Nu pratar jag inte bara kläder utan trevliga funktionella och estetiska ting.

Tror att min inredningsstil som vi har i vårt hem avspeglar sig mycket vad som hamnade i varukorgen…

131018_2

 

 

#1 Stor gosedjur #2 Filurig katt att hänga över skötbord/barnvagn #3 Mjuk & stjärnklar filt till skötbädd #4 Ihopvikbar låda #Djurisk nappflaska #5 Så klart grabben ska ha en hantel! (skallra) Det ska böjas i tid…

 

 

131018_1

 

Gosiga tvättlappar och badcape. (Fanns inte i svart ;))

Passade på att köpa lite nytt till övriga huset men det får komma i senare inlägg! Vardagsrummet som jag skrev om här och kommande projekt står färdigt. Master bedroom är också målat vitt och min kollagevägg börjar att ta form… Återkommer med inlägg om mina makeovers hemma!

När detta inlägg publiceras sitter jag och myser och sniffar bebis för i helgen är det vilohelg och familjehelg med bara en massa bebismys, god mat och födelsedag att fira! Återkommer troligtvis med en hög med recept efter helgens matbonanza!

 

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *