löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  tabataintervaller,  träning

TABATAINTERVALLER

Nä nu får det vara nog med en massa mat & bakinlägg! ;) Här kommer ett om mitt absoluta favoritträningssätt (förutom löpningen) nämligen tabataintervaller!

Igår blev det två omgångar. På förmiddagen ett pass x6 med fokus på så många helkroppsövningar som möjligt och på eftermiddagen drog maken och jag till gymmet och jag sprang x3 intervaller på löpbandet.

150108_1

I morse hann jag med fredagsfyset också (ni vet, #fredagsfysinnanfredagsmys ;), det blev en omgång i hemmagymmet med hantlarna med fokus axlar och armar. Skönt att avsluta veckan med ett morgonpass! I helgen hinner vi troligtvis inte med då vi är uppbokade, eller kanske! Kan använda mitt barnbarn som vikt när jag ska vara barnvakt ;)

Jag har skrivit mer utförligt om vad tabataintervaller är HÄR! Testa! Det är så kul när man har kommit in i det och orkar köra fullt ut utan att ta paus! Jag lovar, resultat kommer också, man behöver inte hänga på gym med maskiner för att forma kroppen. När jag började att springa så orkade jag knappt hålla upp överkroppen. Men efter några månader med hemmaträning och tabataintervaller blev jag stark! Bara det är en stor motivation att fortsätta att bli starkare, bli uthålligare och förhoppningsvis förebygga och få en så skadefri löpsäsong som möjligt. Dessutom kan jag inte mer en än gång säga att jag älskar att träna! Det är inget tvång utan jag mår så bra av det!

Stark. Snabb. Uthållig. Ostoppbar.

Den känslan.

Varför tränar du?

 

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *