.RECEPT & MAT,  kött

HELGENS MAT

Redan tisdag! Regnig kall sådan också. Nu längtar man efter snö! Och efter julmys!

Apropå  mys så var det bebismys de lux i helgen när dotter och svärson och deras underbare lille prins kom för att tillbringa en härlig familjehelg. Verkligen kul när alla barn, svärsöner och nytillskottet är här samtidigt. Kan inte nog längta till nästa gång ♡

Så klart blev det mat också!
Lördagens meny:
Varmrätt
Helstekt ytterfilé provensalsk. Krämig potatisgratäng, timjanstekta rotfrukter samt kantarellsås.
Dessert
Blåbärspannacotta
131021_2

131021_1
Blåbärspannacottan var ny för mig men den var lite för fadd i smaken. Nästa gång kommer jag att öka på blåbärsmängden och göra en blåbärsrippel att ha som spegel ovanpå.  Återkommer med receptet på pannacottan och recept på mina hembakta pitabröd som vi hade till söndagsmiddagen som blev Pulled pork. Denna rätt börjar väl bli lika Svensson som Tacos på fredag ;)

 

 

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *