♥ barnbarn,  ♥ kidsen,  ♥ vi,  en halvmara i månaden,  FAMILJ,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING

EN HALVMARA I MÅNADEN – JANUARI

Men vilken bra träningsvecka det blev den förra! Och rolig!!!

Så här såg den ut
Måndag Cirkelpass 90 min med friidrotten
Tisdag Innebandyträning med IBK Östhammar motion dam (Japp! Vi tillhör nu ortens IBK!)
Onsdag Vilodag
Torsdag Gympass axlar/armar
Fredag  Årets första “en halvmara i månaden” #enhalvmaraimånaden kickar igång! Det är min fina klubbkompis Anna Malmborg som skapade denna utmaning och jag kör denna för andra året! Lugnt 7-tempo =prattempo med maken under eftermiddagen. Är så glad att bo i Sverige och få genomföra (nästan) all löpning utomhus via alla underbara årstider. Man vet att det går saaaakta under vintern, det var förresten galet halt på vissa partier men dock! Ser så framemot alla de 11 kvarvarande!
Lördag Blev  en spontant innebandymatch på 90 min då motståndarlaget för yngsta sonen lag inte dök upp i “snökaoset”. Vi delade in förälrar+syskon mot P03/04. Så himla kul att göra detta med grabbarna grus (bägge sönerna, maken) och dessutom dök den ena svärsonen upp! Och bästa supporten fick vi via lille barbarnet på läktaren ♥
Söndag Lite snöskottning och bygge av snögubbe.
150202_1
150202_22
150202_13
Hade finbesök av båda döttrarna med svärsöner under helgen också. Tur att man har många barn & barnbarnet som kan komma och avlösa varandra.

Ny vecka är igång och den ser liknande ut som den förra. Ska öka mängden med löppass den närmsta tiden. Annars kör vi på med cirkelpass, innebandy, fys och löpning!

Hoppas att din planering inför kommande träningsvecka är fylld med saker DU gillar!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *