HEMMA HOS,  JULEN

ADVENTSLJUSSTAKEN 2013

Nu är de snart klara! Årets adventsljusstakar som en efter en varje söndag fram till jul ska tändas. Gjorde prototypen igår så i helgen blir det att göra de övriga när det är dags att inventera och börja ta fram de mysiga advents och julsakerna. Jo, eftersom vi har butik så gör vi det alltid veckan innan eftersom vi är fullt upptagna att skylta om inför Skyltsöndagen nästa helg.

131121_1
Dessa ljusstakar köpte jag på Ö&B till fyndpris! Finns även i svart och rött, men eftersom vi har svart möblemang så passar vitt bäst. I helgen plockade jag lite mossa som jag har lagt runt “kragen” på ljusstaken. Jag återanvände mina siffror som jag har gjort av trähjärtan som jag målat svarta och prickat ut siffrorna och sedan fäst i ett band.
Enkelt och snyggt! Efter jul så får de naturligtvis stå kvar och till nyår får de en ny skepnad.

Tänk på att fukta mossan då och då samt att inte lämna ljusen tända!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *