HEMMA HOS,  vardagsrum

NYTT I V.RUMMET

Nu har de nya kuddvaren installerats sig i våra soffor i vardagsrummet!

Vad piggt det blev! Gult är en härlig färg och i detta VÄDER! Ja i detta underbara väder så går de hand i hand! Kan tänka mig att de även piggar upp när regntyngda skyar drar förbi!
140521_2
Barnsligt förtjust i den lilla glasburken med lejonet! Ska nog fylla den med lakrits till helgen!140521_3
140521_1

Nepp! Nu kallar kanelbullarna på att gräddas och jag har lite jobb att göra (gick live med mitt nya företag i måndags har har redan förfrågningar och uppdrag wieeeee!) och sedan ska jag nog unna mig en stund i solen idag med en av Läckbergs böcker!

Njut av solen mina fränder!

Share Button

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *