julkalendern 2014,  LIVET,  LÖPNING & TRÄNING

JULKALENDERN 3, 4, 5, 6, 7/24

Nämen heeeeej!
Alltså, ni måste tro att jag inte spenderar tid här vid min dator men faktum är att jag jobbar mycket framför denna så när helgen kommer vill jag helst slippa! Så, när det gäller denna sida och egna inlägg så blir den lidande! Sorry! Men jag brukar gengälda detta i långa loppet!

Imorse när jag startade upp min lap så skrek den rakt ut! Jäklars vad nervös jag blev! Min dator har problem med ett gångjärn, det hamnade något skräp där så jag råkade knäcka den lite och den får numera stå öppen! Men igår när vi hade julbord med släkten här och jag mitt i allt julbordstökande i köket GLÖMMER att ta bort den från vardgasrummet så var tydligen olyckan framme! Någon försökte stänga den och pang så sprack den ännu mer och batteriet åkte ur.
Detta upptäckte jag i går kväll och hoppades på att den skulle vara hel och starta! Jag har så mycket jobb på denna lilla vän!

Men några svettiga minuter med en återskapande av förra konfigurationen och en defrag så rullar den på ett tag till! Och den externa hårddisken är återigen fylld med filer, foton, bokföring och jobb.
Så, här kommer fortsättningen på min julkalender som varit mer än slö denna helg! Ja ja jag har iaf tittat på lillemans innebandymatch ;)
141208_1
141208_2
JULKALENDERN
3 DECEMBER – Gör absolut ingenting! Vilodag!
4 DECEMBER – Gör något fint för en vän – Ett pass på gymmet med min bästa vän & make blev det!
5 DECEMBER – Testa att meditera en stund – Jag provade, men får försöka en annan gång.
6 DECEMBER – Bli jättetrött – ja det blev väl lite sent fredagsnatten så jag var rätt trött på lördagskvällen.
7 december – Laga något gott du sparat i receptbanken länge – Jag gjorde två supersmarriga saffranskladdkakor till årets julbord! (Recept kommer i veckan!)

Nu ska jag jobbe vidare! Går in i en intensiv jobbarperiod nu som slutar 12:00 på julafton! Men jag försöker så klart att hitta några minuter här och där då jag kan lägga in lite här. Har jobbat med ett inlägg om Visby ett bra tag nu så den kommer ut i veckan! Och så får ni så klart lite julinspiration i form av julbordet vi hade igår och ett nytt recept jag hittat på.

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *