.RECEPT & MAT,  ♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  FEST,  HEMMA HOS,  HÖGTIDER,  JULEN,  LIVET,  LÖPNING & TRÄNING,  mingelmat

JULEN 2017

Nu är glada julen slut, slut, slut!

Men vilken jul det blev! Helt galet kul och helt stressfri! Vi börjar bli riktigt bra på att hinna med det vi vill utan stress.

Som vanligt startade dagen med tomtegröt och skinkmacka! Sedan lite fix innan vi begav oss ut på vår årliga, för sjätte gången – TOMTEJOGGEN! Sprida julglädje och skänka några julgrupper från Upplandsblomman! Så härligt att ge och se andras miner. Två familjer, eldsjälar inom innebandy samt ett äldreboende och räddningstjänsten fick vår uppskattning i år.

JULEN 2017

Tre tomtar i år! Äldsta sontomten jobbar detta år så vi fick bara med den yngsta men absolut inte den minsta!!!! Han har precis vuxit om mig.

JULEN 2017

Tipp tapp….

…tipp tapp.

Lite vila, det var galet halt så vi tog det luuugnt!

JULEN 2017

Hem för att invänta yngsta dotra så att vi kunde käka! Jag äter dopp i grytan och både räk och rödbetssallad och julskinka V A R J E år till lunch! Älskar dopp i grytan, då är det jul och med massor av must!

Sedan väntade lite fix innan vår resterande familj började komma. Kalle kikade vi på och sedan dök äldsta dotra med väninna upp. Vi hjälptes åt att fixa det sista till julbordet tillsammans och sedan var det bara att goffa i sig. Riktigt härligt med vuxna barn som sitter still på stolen och för en längre konversation. Mysigt ♥

JULEN 2017

JULEN 2017

Årets julbordsdukning. Älskar granris (det ska vara riktigt även ja). Pepparkakor som jag och yngsta (kan inte kalla honom lilleman längre) bakat och polkakäppar vi böjt (Nääää skojar bara :) )

JULEN 2017

Genomgående bubbel och babbel.

JULEN 2017

Tomten kom och stannade! Det hade vi väldigt roligt med dagen efter.

Många fina paket till oss alla! Jag fick så personliga kudde och en keramikkopp som såg ut som ett bjektiv. Hudvårdsprodukter lite lyxigare variant. Massor av roliga saker till köket! Råkostrivjärn, ny smörgåsgrill ( den gamla gav upp efter över 30 år!). En variant på våffeljärn, skålar såååå häftigt! En locktång (äntligen!!! slippa mina egna sjävlockar). Hembakta kakor, blommor ja kommer knappt ihåg men som vanligt för mycket saker! Vi som sa att vi skulle lägga pengar på nästa års upplevelser, lopp och resor.

Vår söta C fick en jättestor nalle av oss! Man blir aldrig för gammal för en nalle! Dessutom fick den ett underligt namn som bara ett fåtal fattar!!! Haha! Den heter Malmbor numera. Jag får förklara senare….

Vi spelade ett nytt jättekul kortspel som heter “Det borde man ju veta”! Killarna mot tjejerna och det rekommenderar jag! Inga konstigheter och inget som tar plats.

Typ lite såhär…. Blundar lite på bild men inte konstigt det eftersom vi underhöll oss och grannar till nästan 04:00 med vår skönsång! Förlåt!

Summa summarum, en härlig jul med så mycket värme, glädje och gemenskap!

Idag tillbaka till jobb på hemmakontoret och planering inför nyår! Kika in lite senare då kommer jag länka till min & barnbarnets premiär som skådespelare i en riktigt rolig kortfilm! Lägger ut på unforgettable.ann när allt är klart så följ mig på Insta.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.