AMRAP,  julkalendern 2014,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

JULKALENDERN 15.2, 16 & 17/24

141217_3
JULKALENDERN 15.2 – (15.0 kördes på morgonen) Kör 20 min rullande backintervaller. Skönt backpass på kvällen!
141217_1
JULKALENDERN 16 – Testa något nytt!, NYTT för denna säsong är innebandy! Körde ett träningspass med andra innebandymorsor på kvällen!

JULKALENDERN 17 – Ge allt på 15 min. AMRAP! AMRAP =As Many Rounds As Possible, denna tränigform är vanligt förekommande i Crossfitkuturen men passar lika bra som kompliment till Tabataintervaller och den vanliga fysträningen, tantgympa! Jag har aldrig kört en AMRAP förut och efter mitt pass nedan så kan jag bara utropa YEY! Svettpass med högt flås! Kommer absolut att köras igen när riden är knapp! 15 minuter är ingenting alls! ALLA har tid till detta!

Jag satsade på helkroppsövningar
# Sumosquats med axelpress
# Hantelrodd i planka
# Burpees
# Russian twist med hantel

Återkommer i ett senare inlägg med lite förklaringar på övningarna!

VAD tränar ni idag!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *