bakning,  julkalendern 2014,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

JULKALENDERN 8 & 9/24

Hej hej i regnet! Här kommer de senaste två dagarnas “lucköppningar!141210_2

JULKALENDERN 8/24
Gå en PW! Det blev en halkig PW med hund & make i månens sken.
141209
JULKALENDERN 9/12 Blev dubbelpass!
På morgonen – Träna core medan lussebullarna jäser!
och på eftermiddagen blev det – Utmana dig själv i norska superintervaller 4*4 min.
Norska superintervaller har blivit något utav ett uttryck då det norska skidlandslaget använder sig av detta träningspass! Det är ett riktigt bra pass (tabatakärring som man är) då man får utmana sig att hålla hög fart längre tid. Dvs man kör 4 min och vilar (jag går snabbt =gåvila) 3 min. och kör detta fyra varv. Jag värmde upp i hela 2 min innan också så ca 30 minuter tar detta effektiva pass och det gillar jag!
141210_1

Är det fler som kör #jäkligjobbigjulkalender? Skriv gärna en kommentar! :)

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *