.RECEPT & MAT,  bakning,  dessert,  LIVET,  löpar/sportmode,  mode,  MODE & SKÖNHET,  shopping

ASICS GT 2000 3

Igår fick jag hem mina nybeställda skor. Och provsprang dem en kort runda.
So faar so good!
De känns sköna på och hoppas att passar mina fötter lika bra som mina andra par Asics jag haft. Denna gång gick jag upp i storlek då jag tyckt att de andra jag haft var för små och trånga. Helst på somrarna då fötterna sväller…
Ska bli så trevligt att köra aprils en halvmara i månaden i dessa!

Så här beskriver Sportamore skorna:

“Med den lätta GT-2000 3 behöver du aldrig mer korta ner löpningen på grund av dina skor. Det här är den sko du vill ha när du siktar på maraton – den är pålitlig under hela loppet, från uppvärmning till återhämtning. Skon är konstruerad för att hålla foten stabil, oavsett om du springer en halvmara eller hela distansen. En särskild bakkappa håller om foten för att ge ett stabilt steg och minska risken för skav och blåsor. • Den elastiska sulan gör att framfoten kan röra sig fritt under löpningen. • Med GEL-dämpning i hälen är mjuka landningar standard. • Vidareutvecklad från legendariska GEL-2130.”

150421_5150421_2150421_1
Det gör ju inte heller ont att de är galet snygga också! Ser genast att min träningsgarderob måste uppdateras! ;)

Till kvällsfikat gjorde jag en av mina absoluta favorit pajer! Frasig päronpaj! Saffransstekta är så gott! Receptet hittar du HÄR!

Läste även en artikel som är värd att lyfta fram, så många som mår dåligt där ute. Tänk om alla bara kunde slappna av lite, träna och göra det som man själv gillar och gör det för att det är kul. Äta det man tycker om efter ens egna behov. Är rätt trött på att se alla dieter, barnportioner och bokstavskombinationer och hur folk LIDER sig igenom ett träningspass! Ska det vara så? Sjukt! Träning ska vara LUSTFYLLT, roligt och ge mersmak ur den positiva aspekten.

Jag vill vara förebild åt mina barn, åt andras barn. Äta gott och träna din kropp så att den blir stark och orkar leva hela LIVET! HÄR hittar du artikeln.
150421_4150421_3

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *