FAMILJ,  HEMMA HOS,  LIVET,  löpar/sportmode,  MODE & SKÖNHET,  shopping,  vardagsrum

TRÄNINGS & STREETMODE

Härligt med lite nytt i min tränings och i garderoben! Japp! Jag har två eller rättare sagt tre olika enheter för “människokläder” och träningskläder. Ett gammal ommålad linneskåp rymmer alla mina träningsplagg. Min make tycker jag har onödigt mycket förvaring, tycker inte jag! Skulle behöva hel en hel walk-in! ;)
150120_1
Nya skinny från G-star. Sitter som en smäck.
150120_2
Tränings tischa från CRAFT. Bilden gör den inte rättvisa eftersom den är cerise i verkligheten. Maken fick en orange i förlovningsfirarpresent (Jo vi firar inte bara bröllopsdagar utan även vår speciella förlovningsdag också :))150120_3
Min vackra bukett jag fick av maken ♥150120_4
Älskar röda rosor! De säger allt.

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *