löpar/sportmode,  LÖPNING & TRÄNING,  mode,  MODE & SKÖNHET,  shopping,  skönhet,  TIPS

ASICS GT-2000 & NEW IN

Med knappt två veckor kvar till Helsingborg marathon så är det bara att inse att träningen blev inte som önskat. Dock med 31 km i benen för två veckor sedan så kommer vi med all säkerhet på ett eller annat sätt ta oss mål.

För målet är just komma i mål och att få upplevelsen av Helsingborg. Vi siktar inte på någon SUB eller så. Nästa gång kanske då uppladdningen och livet kring inte varit så stressande och pulshöjande kanske.

Har iaf köpt nya skor, de gamla var slitna som tusan, kände av mina hälsenor i dem så det var verkligen i hög tid att börja springa in dessa. Hade dem på 31 km så de är insprungna nu ;)

Det blev ett säkert kort (men som jag inte vet är säkert längre). ASICS GT -2000 som jag haft tidigare år. Orkade inte testa ut helt obeprövade till maran. Så jag vet att jag kommer att nöta ut dem på ovansidan eftersom jag är en tåspretare. Dessutom tyckte försäljaren att jag skulle testa med inlägg eftersom jag pronerar. Det visste jag men tydligen har det blivit lite värre. Tror det är dags att boka den där löpcoachen snart! (Är kass på löpskolning själv).

160812_2 160812_4 160812_3 160812_5 160812_6

Passade på att shoppa ett FlipBelt också och jag gillar det skarpt!!! Sitter bra på höften och jag slipper ha mobilen på armen och kommer fylla denna med saltlakrits, nötter, dextro, bars och

160818_1

Nya kompressionsstrumpor från Gococo har också inhandlat jag använder ju bara dessa så nu börjar de andra tre färgerna rejält nötta. En camelback fick flytta in hos mina löparprylar också. Har vätskebälte men tycker inte om att ha de skvalpande runt midjan samt att de tar upp plats för mina löpararmar. 160818_11

Och så något helt annat en världskarta! Sitter redan uppe och ska få sig lite kompisar runt omkring och bilda ett läcker fond i vardagsrummet. 160812_1

Och så måste jag bara få tipsa om denna goding! Doftar såååååå underbart gott!! Shoppade den när vi var på vår Tallinnresa.

Så, hoppas att ni får en fin dag! Här skiner solen och det har utlovats underbart sensommarväder och det ska vi ta vara på även om skola och jobb är igång!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *