RESOR & SEMESTER

RESEDRÖMMAR & INSPO

Samlade restips hittar du här! Uppdaterades senaste: mars 2021

Vår senaste resa utomlands till Corralejo, Kanarieöarna, Fuerteventura precis i februari 2020 då pandemin brakade lös.

Utflykter till berget Jandía, den magiska lilla staden Betancuria och löpning till vulkanen de Bayuyo. Läs mer om Fuerteventura HÄR! (Det finns 18 inlägg).

Lanzarote med fantastiska Timanfaya nationalpark, vinodlingarna och de vita husen. Läs mer om Lanzarote HÄR! (Det finns 3 inlägg).

Ammoudia, Grekland for vi efter en regnig och trist sommar augusti 2019 Allt om Ammoudia och våra utflyter till tex Acheron river, hittar du HÄR! (Det finns 13 inlägg).

Meteora värd den långa resan in mot Greklands mitt (fastlandet) för att beskåda denna mytomspunna plats! Lätt topp tre av fantastiska sevärdheter. Läs mer om Meterora HÄR!

Fantastiska Parga! Läs mer om Parga HÄR! (Det finns 3 inlägg).

RESEDRÖMMAR & INSPSO

Teneriffa och Kanarieöarna 2019 Utflykt till Mascadalen och Teide nationalpark och en massa små sevärdheter och restaurangtips. Läs om min och makens resa på tu man hand HÄR! (Det finns 13 inlägg).

RESEDRÖMMAR & INSPSO

Underbara Cefalu som ligger på Sicilien. 2018 En av de vackraste och mysigaste stad vi bott på. Läs mer om Cefalu här! (Det finns 11 inlägg).

  RESEDRÖMMAR & INSPSO

Castelmola, staden jämte molnen eller mer känd som Bamses farmors lilla stad. Här förnyade vi vår löften på bröllopsdagen, gick på snopprestaurang och njöt av den vackra lilla byn. Läs mer om Castelmola här! (Det finns 5 inlägg).

Etna, vår första besökta vulkan. Läs mer om Etna här!

Taormina som andas lyx och flärd. Och så den vackra grekiska teatern. Läs mer om Taormina här!

Alla inlägg om Sicilien hittar du HÄR!

Information & inspiration om Samos hittar du HÄR! 

Med yngre barn eller barnbarn är det kul att resa med skepp med två nätter ombord och besöka Muminvärlden och alla dess invånare. Läs mer om vår resa till Nådendal. HÄR , HÄR & HÄR!

Vill man inte sova på båten tar man en dagsutflykt till Mariehamn. HÄR kan ni läsa om hur vår dagsutflykt blev tillsammans med yngsta sonen och barnbarnet.

   

Gillar man att åka båt och vill upptäcka Tallin, Estland så åker kan man passa på att ta två nätter ombord och dag i land. Läs om Trippen till Tallin HÄR, HÄR & HÄR!

Och älskar man att semestra i Sverige så är det GOTLAND man ska till! Här finns alla världens länder samlade på denna öj! Läs om Gutarnas land HÄR! Tyvärr har jag inte bloggat om alla resor dit eftersom denna blogg nystartade 2012 och min gamla sedan starten 1997 gick i graven. Men håll till godo, rätt många inlägg och foton ändå.

Fler resmål kommer att läggas till denna lista. Vill man ha fler TIPS så sök på RESA.

Bon voyage!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *