.RECEPT & MAT,  förrätt,  mingelmat,  pizza,  trerätters

MINIPIZZA MED LÖJROM, HÖSTKANTARELLER & KÖTTFÄRS

Ger er inlägg om tre här kommande dagar från vår påskmeny! Kanske något att inspireras och laga till helgen?
Vi börjar med minipizzor som är så enkla att göra! Jag använde mig av mini tortillas. Dessa löjromspizzor har ni redan sett på sociala medier men jag kompletterar med kantarell & köttfärstopping! Nomnom!

Minipizzor
Mini tortillabröd
god ost

Topping
>>Löjrom (röd rom funkar också), creme fraische, röd lök & gräslök
> Köttfärs, kryddning efter eget tycke & smak, tomatsalsa
>> Smörstekta höstkantareller & gräslök

Börja med att lägga tortillas på en plåt med bakplåtspapper och fördela riven ost på.

Grädda i ugnen i ca 7 min i 200 g tills osten blivit lite gyllene och tortillan är spröd.

Låt svalna och fördela sedan de olika toppningarna på. Lagom med fyllning blir godast men ska tilläggas jag fyllde på med rom & creme fraische så att det blev dubbelt så mycket när de serveradesMINIPIZZA MED LÖJROM, HÖSTKANTARELLER & KÖTTFÄRS MINIPIZZA MED LÖJROM, HÖSTKANTARELLER & KÖTTFÄRS 160401_40 160401_41

Perfekt mingel och buffé mat som kan förberedas med att grädda bröden och sedan när gästerna kommer monterar man den goda toppingen! Dessa kommer vi garanterat ha som tilltugg under varma grillkvällar i sommar!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *