SAMARBETEN,  SPORT,  TEST,  TIPS

ZMARTA HÄLSOINDEX

Kan man mäta sin hälsa?

Så klart att man kan göra. Det finns en uppsjö av appar och teknikprylar där man mäter sin “hälsa”. Pulsklockor, appar där vi lägger in hur mycket vi tränar, äter och förbränner. För att inte tala om stegräknaren! Jag tror inte att det inte går en dag då jag INTE får upp någons bildavskärmning på de sociala medierna om “dagens steg”.

Alla som har en iPhone har väl appen “hälsa” där varje steg registreras. Jag kan ärligt säga att det är helt ointressant för mig. Att hålla koll på mina steg, hur mycket och vad jag stoppar i mig…

Jag har min löpning och mäter den i km och minuter. :)

Men, såklart jättebra att det finns hjälpmedel och lösningar för dem som behöver, inget ont sagt om dessa! Själv är jag Garmin användare. Och håller koll på min puls, jättebra! Minsta liten sjukdom i kroppen så avviker den och då är det bara att ta det lugnt.

Zmarta.se har tagit fram ett “hälsoindex” där man har listat och jämfört 10 stycken olika motionsformer hur mycket kalorier man bränner i förhållande till kostnaden för motionsformen.
Tyckte det var rätt intressant, men så är man lite av en siffer- och beräkningsnörd också!

Läs mer här på Zmarta hälsoindex  ni kan aldrig gissa vilken motionsform som ger mest utdelning, förbränning för pengarna!

Fuska inte! Gör ett försök på en gissning.

Orkar ni inte gissa så gå in och gör testet om vilken motionsform som passar dig bäst i förhållande till ekonomin.

160406_7

150708_1

I samarbete med Zmarta

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *