♥ barnbarn,  ♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  LIVET,  LÖPNING & TRÄNING

BACK IN BUSINESS

Hej Måndag!

Hej soliga fantastiska måndag!

Idag känns det som vi re:startar efter sommaren trots att killarna gått i skolan ett par veckor redan.

De senaste sex dagarna har jag varit mormor i stort sätt på heltid! Jobbat lite men det är svårt! Man vill tillbringa varje minut man får tillsammans för att det är så kul att slungas 10 år tillbaka i tiden och småbarnsåren med yngsta sonen.

Vi har som vanligt haft det så bra! Vädret gjorde inte heller ont :)

Batteriladdning efter Helsingborg marathon så nu kickade jag igång måndagen och sensommaren med träningen igen! Älskar den tid vi går mot nu. Mycket fys, löpning och innebandy. Mysiga höstmiddagar med levande ljus. Snart åker vårt spabad upp så vi kan ligga och titta på stjärnorna och ge våra löparkroppar avkoppling.  Krispiga höstdagar med hög luft och landskap i sprakande färgtoner. Löpning en vacker höstdag är oslagbart!

Dessutom ser jag framemot höstes festliga tillfällen, nu i helgen familjen årliga kräftskiva och senare vår Halloweenfest!

Nya mål ska sättas upp och självklart blir det maraton nästa år också! Så himla underbart att min man vill lika mycket som jag. Dessutom ska vi satsa på några halvmaror också det var ett tag sedan! Det finns så många lopp så det gäller att välja med omsorg. Ge gärna tips! Jag är grymt sugen på en halvmara utomlands och har en i tanken!

Nu ska jag jobba i kapp. En lång to do list väntar efter detta inlägg. Bokföring, moms och fakturering står på agendan men även har jag en massa trevliga inlägg som väntar! Mer matinspo från Helsingborg, från mig och så som alltid i en salig blandning!

160912_1 160912_2

Guldlock hittade med sina superkrafter skogen guld i går! <3

Ha en riktigt fin måndag!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *