.RECEPT & MAT

Blandade pics november 2022

Jag skriver 24 november i dagens bok och exakt en månad kvar till julafton! Så mycket spännande som hänt detta år och är på G. Sprickfärdig är jag och lite mallig. Men VARFÖR får vänta först lite pics från denna månad.

Vädret i november! Så varmt och man blir såklart orolig. Jag jublar inte när det ena helgen är +15 och följande så snöar det….Men grilla gör vi året runt så ovan en kyckling med jordnötssås och pommes med grönsaker. Både grillade och naturella. 

Potatisbonden som fick ner dem i juni först (Skyller på mitt förra jobb) men nu är de uppe de sista.

Krassen som vägrade ge upp. likaså många sommarplantor som av naturliga själ blommar om och lever i värmen som varit. Våga vägra kasta sommarplantor! NU har jag mossa där som jag bytte helgen innan snön föll.

Inte orka laga mat dag! En specialare! 

Kerberoz ♥

Roddmaskinträning.

Och en Malmburgare.

Fuskade med tomtesockor på jobbet…. 

Och med julen så klart! Men hur mysigt? 

Nostalgisk. Så gamla julgransprydnader som jag gjorde när barnen var små.

Förra helgen firade jag in julgranen, äntligen en ny med belysning. Den gamla plastgranen hade börjat att barra, haha!

Och dessa…. i 18 år har de hängt i granen lika länge som lilleman funnits ♥

Mys

Jättekonstig dröm, och jag var såååå avis!!!

Min man har fattat att jag ÄLSKAR julen och jag fick denna söta mössa ♥

 

Så hög är Kerberoz. Men äta från köksön eller bänkarna får han icke. Så duktig! ♥ 

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *