.RECEPT & MAT,  FAMILJ,  HEMMA HOS,  JOBB,  kök,  LIVET,  LÖPNING & TRÄNING,  MODE & SKÖNHET

VECKAN I PICS

Veckan kan sammanfattas lite så här! Lite av varje m a o. Träning, löpning, firat punchrullens dag, äter ihjäl mig på nya Marabous choklad, huuuuuuur god? Räkmacka en måndag och jobb en sen kväll.

Dessutom så fixar vi med projekt här hemma och köket har fått sig en början till lyft med vitt trä och svartbetsade bänkar igen. Det nöts bort med tiden och vi (läs maken) betsar med jämna mellanrum. Lite nytt i maskinparken i köket också är alltid kul! Veckan skämt är när jag plutar med munnen och får ena dotra att tro att jag gjort läpparna!!! Hur kul ;)

 

Kul att jobba ihop med äldsta dotra ♥

Nya kaffemaskinen, så gött med att ta sig en espresso. latte eller capucchino! Även en ny kaffebryggare i rostfritt finns numera på plats! och vår smoothiemaker använder vi ofta.

Ny fräsch vit panel på väggen och lackad med tålig golvlack! I renoveringsobjektet ingår såklart att vi byter den blå mosaiken som vi kaklade dit för ca 15-16 år sedan, då äldsta sonen var liten. (Har mina minnesbilder) Ska minsann fota av lite gamla papperskopior från förr och visa hur vilan såg ut för 20 år sedan då vi flyttade in! Tyvärr hann jag aldrig fotografera så många före kort eftersom jag hade en liten L då på 1½ månad då vi flyttade in. Men jag har en uppsjö av tiden som gått med alla världens färger vårt hus fått gå igenom. Så glad över vår nuvarande färgskala.

Nu kikar vi vidare lite på premiären av Let´s dance och har målat naglarna i glittrigt mellomood till i morgondagens grande finale! Tittar ni?

 

Share Button

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *