Stockholm

VI DRAR TILL STOCKHOLMIA -DEL 3

GRÖNA LUND! Äntligen som våra killar hade längtat! Och resten av Sverige var där! Lååååånga kötider som bidrog att vi inte hann med alla åkattraktioner. Skulle gärna ha hunnit med ALLA bergochdalbanor!

Killarna började lugnt med kaffekopparna, spökhuset & kärlekstunneln. Under vår kötid ca 30 minuter så han vi se Grönans nya attraktion “Insane” ett antal gånger och alla var helt övertygade att ALDRIG åka den! Det var galenskap!

Men efter den urtråkiga tunneln där äldsta sonen som åkte med mig försökte sätta fart på stocken vi färdades i så var det någon i sällskapet som plötsligt sa att jag ska åka Insane! Äldsta sonen hakade på och jag och yngsta for efter. Ja det var en upplevelse tur att det är över på 40 sekunder…

Kvasten var däremot galet kul! Älskar fart och fläkt! På det hela en riktig trevlig dag!

130731_3

130731_4

När Stockholm är som vackrast! I solnedgång en sommarkväll ♥

130731_2

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *