♥ barnbarn,  ♥ kidsen,  FAMILJ,  HÖGTIDER,  LIVET,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

TRE MÅNADER TILL JUL!

Redan Onsdag!

Dagarna traskar på vanligtvis med jättekliv och man hinner inte alltid med, allt går i ett…
innebandycup. matlagning. myskvällar. träning. löpning. planering. barnens aktiviteter. jobb. jobb. jobb. företagsmöten. fotografering. hundpromenader.
och HÖST! Idag med en touch av vinter! Minusgrader och frost i morse! Men vet ni? Idag firar jag faktiskt lite julafton för idag är ingen vanlig dag för idag firar jag ett år som mormor! Lille Valentin är inte längre en bebis… han är ett barn! ♥

Igår var jag iväg på något riktigt roligt, nämligen innebandy för mammor! Vi brukar köra mamma-barnmatch som avslut på säsongerna och vi börjar få däng av tioåringarna… Dags att öva och så att de kan få sig lite motstånd! Ja, jag skämtar naturligtvis, vi har inte en chans mot dessa duktiga killar! De kom tvåa i helgen cup och deras passningsspel… Ja grymt helt enkelt!

Avslutar med några bilder från en ort nästan nästgårds där jag var och jobbade igår.

140924_1 140924_2

Och idag ska jag njuta av att jag varit mormor ett helt år! ♥

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *